Khoirunnas Anfauhum Linnas

LightBlog

Saturday, February 9, 2019

Lirik Lagu Paijo (Feat. RPH & Donall) - Zaskia

Paijo (Feat. RPH & Donall)

Paijo Paijo ditinggalke bojone
Jarene ra kuat ngeragati wedak pupure
Paijo Paijo ditinggalke bojone
Jarene ra kuat ngeragati wedak pupure

Paijo mumet ndase (Ditinggal bojone)
Minggat dadi TKW (Jarene akeh duite)
Paijo loro ati (Disirik bojone)
Jarene ora kuat (Ngeragati wedak pupure)

Jo Paijo opo koe ra kroso
Saben dino kowe dadi omongane tonggo
Jo Paijo opo koe ra isin
Saben ketemu konco koncomu kabeh mbatin

Opo mbiyen koe ora kelingan
Naliko ngucap janji pas dadian
Jare bakal ngopeni sak lawase
Eee saiki malah mbok siak siakke

Paijo Paijo ditinggalke bojone
Jarene ra kuat ngeragati wedak pupure
Paijo Paijo ditinggalke bojone
Jarene ra kuat ngeragati wedak pupure

Opo mbiyen koe ora kelingan
Naliko ngucap janji pas dadian
Jare bakal ngopeni sak lawase
Eee saiki malah mbok siak siakke

Kerjomu tura turu mongan mangan mrono mrene
Dolan nganti lali omah ra pekewuh tonggone
Ra peduli bojomu sing kleleran ning omah
Durung mangan amargo ora isoh tuku beras sak lawuhe

Paijo mumet ndase (Ditinggal bojone)
Minggat dadi TKW (Jarene akeh duite)
Paijo loro ati (Disirik bojone)
Jarene ora kuat (Ngeragati wedak pupure)

Paijo mumet ndase (Ditinggal bojone)
Minggat dadi TKW (Jarene akeh duite)
Paijo loro ati (Disirik bojone)
Jarene ora kuat (Ngeragati wedak pupure)

Paijo Paijo ditinggalke bojone
Jarene ra kuat ngeragati wedak pupure
Paijo Paijo ditinggalke bojone
Jarene ra kuat ngeragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone
Jarene ra kuat ngeragati wedak pupure
Paijo Paijo ditinggalke bojone
Jarene ra kuat ngeragati wedak pupure

No comments:

Post a Comment

Translate

Salamat Datang Di website saya - Sudahkah kita berbuat baik hari ini? - Terima kasih telah berkunjung ke website qodirsmart, like, follow dan subscribe please!