Khoirunnas Anfauhum Linnas

LightBlog

Thursday, June 25, 2020

Lirik Lamongan ninggal kenangan | Gerry Mahesa


Lirik Lagu Gerry Mahesa

♪ Lamongan Ninggal Kenangan ♪

Dek... neng kene
Aku tansah kelingan
Kelingan sliramu seng tak sayang
Kowe seng tak eman
Dek rungokne Jeritane atiku
Nyonggo abote rindu
Mergo suwe... ora ketemu

Mergo kahanan
Aku neng perantauan
Kanggo masa depan
Demi kowe seng tak sayang

LAMONGAN ninggal kenangan
Naliko awak dewe barengan
Mlaku Mlaku gandeng tangan neng waduk gondang
Bendungan dadi saksi
Kowe lan aku ngucap janji
Tresnoku lahir batin lan suci
Kanggo kowe sehidup semati

( Ending )
Dek .... entenono tekaku


No comments:

Post a Comment

Salamat Datang Di website saya - Sudahkah kita berbuat baik hari ini? - Terima kasih telah berkunjung ke website qodirsmart, like, follow dan subscribe please!